(Android) Checkers Online - Duel friends зламати гра (більше дорогоцінних каменів)
Mar 15, 2022 18:51:44 GMT -5
Post by otpullachige on Mar 15, 2022 18:51:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Checkers Online - Duel friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Checkers Online - Duel friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати гра (більше дорогоцінних каменів) ▞▞▞
▞▞▞ Checkers Online - Duel friends 2022 version ▞▞▞
Єдина проблема полягає в тому, що коли є явна нічия, я пропоную нічию кілька разів, і іноді гравець не приймає. Ми продовжуємо грати з одним або двома королями, поки я просто не вийду, бо вони не приймуть нічию. Будь ласка, поставте автоматичну нічию, якщо прогрес не відбувається після певної кількості ходів. Змінено на 1 зірку, оскільки досі немає примусового розіграшу. Зробіть зміну 5 зірочок. Редагувати для відповіді: ні, це ніколи не примушується нічия.
Перед ходом потрібен індикатор, який можна перемикати, іноді він реєструє неправильний хід
Гарна гра для гри під час карантину, лол
Це приголомшливо, але змушує вас бити, коли ви можете, навіть коли ви цього не хочете
Будь ласка, я рейтинг у не бачу
Чудово вбивати час
Дійсно хороша весела гра в козу
щоразу, коли ви можете стрибнути фішку, гра змушує вас перестрибнути фішку, навіть якщо це призведе до подвійного стрибка
Чудово
Чи справді потрібно дути в барабанні перетинки щоразу, коли я програю?
Розслаблюючий, але якийсь звук або фонова музика пом’якшить нудну тишу, а також можливість завантажити БУДЬ-ЯКЕ зображення чи фотографію у вашому профілі, замість тьмяних доступних аватарів…
Це гарний додаток, завдяки якому ви можете додати більше навичок
Вимушені непотрібні ходи. У мене є багато варіантів, але комп’ютерна гра наполягає на тому, щоб я робив рух, який змусить мене стрибнути 3 рази, а не той хід, який я дійсно хочу, і це принесе мені повну користь. Не завантажуйте цю фальсифіковану гру. Буквально не так, як працюють шахи.
Краще
Грайте з суперником, тому що він не дає мені відкрити те, що я намагаюся
Heroes Inc! Arkadne igre ety
Чудово, просто хотілося б, щоб у ньому було трохи більше піци, якісь спеціальні ефекти та музика. В іншому ж міцна гра!
Добре, за винятком випадків, коли ігри або Інтернет зависає, і ви виграєте, втративши очки.
Найкращий додаток фр. #Kenya #myusername is I-won.
Пристойна гра, але вона змушує ходити, які дають AI найкращі шанси на перемогу.fix, тоді я перевстановлю програму
Нове оновлення швидкої та повільної гри ускладнює пошук того, у кого можна грати, оскільки кількість додатків тепер розділена на 2 групи. Жахлива ідея.
Невелика гра, але з великою кількістю проблем. Найбільша проблема – підключення до Інтернету.
Не послідовний. Ви можете втратити більше 20 очок замість звичайних 9 або менше.
Це нормально
необхідно оновити
Навіть рухатися не можу
Чудовий додаток подобається!!
Дуже хороша програма, але одна річ дуже важлива – комусь, хто вам не подобається чат після початку гри, я можу вимкнути чат, це серйозна справа, деякі люди негрубі та ідіоти, як тварини, тому, будь ласка, віддайте хорошу людину від їх переслідування розмовляючи .Я думаю, вам слід попрацювати над цим.
Шашки не працюють належним чином 😭
Не можна змінити ціну без вибору, коли ваш опонент змушує вас взяти там, цього не сталося б, якби ви грали віч-на-віч, купа сміття.
Загалом непогана гра в шашки. Але не знаю, як хакери залишаються на такому високому рівні, і ніхто їх не видаляє.
Все добре
Знаєте, що було б чудовою функцією цього оновлення? Якщо після кожної гри з’являється реклама, яка призупиняє трансляцію музики, що вимагає від вас вийти, відкрийте це додаток і перезапустіть музику. Зачекайте, ви вже додали цю функцію! Супер весело!
Основні прості шашки, з якими ви можете зв'язати свого друга.
Gg
Вершина Кудхскчі
Чудова гра, якщо гра закінчилася внічию після стількох ходів, коли матір був застарілим
🤦🏾♂️Мені потрібен хтось, хто допоможе мені втратити, але ніхто не може...🥺 hola amigo por favor puedes "ayudarme a perder" por favor, por favor, por favooor😭😭😭
Загалом ця програма чудова, є чат, онлайн та 2 гравці! але я маю 1 пропозицію, коли у вас є можливість перестрибнути фігуру, це Змусить вас перестрибнути. Я втратив гравців та ігри через цей дурний дизайн. ВИправте, будь ласка
Checkers Online - Duel friends Papan qdq
Прекрасна гра. Просто потребує більше опцій, як-от час, тому що деякі гравці занадто повільні
Checkers Online - Duel friends Papan qdq
Весела гра, система балів дуже погана!!! У грі чітко сказано, що ви виграєте і забираєте свої очки, важко отримати очки, щоб втратити їх, коли ви виграєте... видаліть!!!!😡😤
Дуже приємно грати та спілкуватися зі своїм онлайн-суперником... Це так, ніби вони з тобою
у нього повинен бути літаючий король,
Увімкнути голосовий чат.
Checkers Online - Duel friends बोर्ड yrr
Checkers Online - Duel friends बोर्ड yrr
Найгірше сватання, яке я коли-небудь бачив у грі.
Марно... Не можу грати онлайн
Це хороша гра, це впевнений спосіб весело провести час